Warning: A non-numeric value encountered in /srv/psa05/atelierzomooi.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560
Het Soul Atelier SoulCollage

Met SoulCollage® kun je op een ontspannen en laagdrempelige manier contact maken met je innerlijke wijsheid.

Je begint met het intuïtief uitzoeken, knippen of scheuren van afbeeldingen. Welke beelden raken je, spreken je aan, waar blijft je blik hangen? Het gekozen materiaal verwerk je tot een collage. Zo ontstaat jouw persoonlijke SoulCollage® kaart.

Na het knippen en plakken leer je de taal van de beelden lezen met behulp van het SoulCollage® proces. Je kruipt als het ware in de kaart en geeft woorden aan wat er tevoorschijn komen wil, om zo te ontdekken wat de collage je te zeggen heeft.

Het kan je inzicht geven in diepere lagen in jezelf, inzicht in wat voor jou op dit moment belangrijk is. of informatie over wat je bronnen en wat je uitdagingen zijn. Het maken van de kaart is een ontspannen en tegelijkertijd verfijnde en helende manier om creatief bezig te zijn. De rijkdom, schoonheid en wijsheid die uit de kaarten spreekt verrast iedere keer weer.

Om SoulCollage® kaarten te maken heb je geen artistieke of andere vaardigheden nodig. Iedereen kan het. Ook als je jezelf niet creatief vindt, zul je ontdekken dat je kleine kunstwerkjes kunt maken. SoulCollage® kaarten maak je voor jezelf. Ze vertellen over jezelf en alleen jijzelf weet welke betekenis de kaart heeft.

Ieder werkt in stilte aan de eigen creatie.